Kedves Látogatónk!

Gyülekezetünk kétnyelvű, és bár angol és magyar nyelven zajlanak az istentiszteletek, mégis a föld minden részéről sokszor akár tucatnyi nyelvi és kulturális háttérrel érkeznek hozzánk diákok, kutatók, ösztöndíjasok.

Szeged egyetemi város, az Akadémia Szegedi Biológiai Kutatóközpontja, és a nemrég indult ELI lézerközpont is városunkban működik, így elsősorban ezen intézményekben tanulnak, dolgoznak a külföldi testvéreink.

Hiszünk abban, hogy a különböző nemzetekből érkező testvéreink egyenlőek Krisztusban, így szeretnénk, ha gyülekezetünket maguknak éreznék, hogy itt növekedhessenek, és lehetőségük legyen a gyülekezeti szolgálatokba bekapcsolódni. Az a vágyunk, hogy bármennyi időt is töltenek itt, és bárhová is mennek tovább, mégis elmondhassák, hogy jobban ismerik Jézust, mint akkor ismerték, amikor ideérkeztek.

Ennek egyik eszköze az angol nyelvű kiscsoportunk, amin egy jó kávé vagy tea mellett őszinte beszélgetések során dolgozzuk fel legtöbbször a vasárnapi istentiszteleten elhangzott témát, és hordozzuk egymást imában.

Az a személyes vágyam, és imám, hogy a külföldi testvérekkel tanuljuk Jézust és egymást is minél valóságosabban szeretni.

Gyere, csatlakozz, lásd meg velünk, hogy Jézus miként jelenti ki nekünk önmagát.

Isten áldjon benneteket!