„Vigyázzatok, hogy egyet se vessetek meg e kicsinyek közül, mert mondom nektek, hogy angyalaik mindenkor látják a mennyben az én mennyei atyám arcát” (Máté evangéliuma 18:10)

Kedves Szülők,

Nagy öröm és kiváltság, hogy gyermekeiteket a közösségünkben üdvözölhetjük így Isten igéjével és szeretetével szolgálhatunk feléjük!

Időpont: Vasárnapoként 9:00-tól
Helyszínek: Baba-mama terem, Vasárnapi iskola terem

Gyermekszolgáltunk a gyülekezeten belül két helyszínen működik: a Baba-mama teremben, és a Vasárnapi iskola tanító termében.

9:00-10:15 – Baba-mama terem – minden korosztálynak – A Baba-mama teremben – amely egy fél szinttel a fő terem felett található, lépcsősor vezet fel a bejárti ajtótól-, gyülekezhetnek gyermekeitek 9 órától, minden korosztályból. Itt szabad játéktér és játék idő áll rendelkezésükre az első dicsőítő szekció végéig. Ekkor az óvodás és iskoláskorú gyermekek az aktuális vasárnapi gyermekszolgálati tanító vezetése és felügyelete mellett átvonulnak az udvaron található Vasárnapi iskola termébe.

10:15- a közösségi alkalom végéig: Baba-mama terem – 0-3 életévig a szülők felügyelete mellett a kapuzárásig maradhatnak a legkisebbek, a terembe élő video közvetítésen követhetik a szülők a vasárnapi Istentiszteletet

10:15- az istentisztelet végéig a Vasárnapi iskola terem – óvodás és iskolás korú gyermekeknek kifejezetten interaktív, játékos, kreatív feladatokkal oktatott Biblia óra zajlik, amely órák tematikai menete igazodik az Istentisztelet tárgyalt aktuális igeszakaszához, így a család, kicsik és nagyok közösen beszélhetik át az alkalom után a hallottakat. Kifejezett cél, hogy a különböző életkorú gyermekek felé a saját koruknak megfelelően élményszerűen adhassuk át Isten igéjét és szeretetét! Ezért közösségünk az interaktív oktatást részesíti előnyben a hétközben megszokott frontális típusú oktatástól eltérően. Továbbá személyes meglátásként a gyermekek közössége éppúgy megéli és gyakorolja egymás felé Isten szeretetét, mint a nagy közösség – amelynek része – , ezért cél, hogy a játékos, interaktív tanítás keretében a gyerekek egymást is jobban megismerhessék az alkalmak alatt. A gyermektanítási alkalmat követően a tanító felügyelete mellett a gyermekek visszatérnek a főterembe.

Tanító szolgálók: Penny, Csilla, Nóri
Felügyelő segítő szolgálók: Szilvi, Erika

Hasznos tudnivalók:

  • ásványvizet, gyümölcslevet, apróbb tízórait a Vasárnapi Iskola teremben választhatóan kapnak a gyermekek, bármely ismert ételallergia, intolerancia, diéta esetén kérem jelezzétek gyermekitek speciális étrendjét
  • ha még új vagy itt és gyermeketek számára is szükség van a beilleszkedési időre,- hisz lehet még félénk az új környezetben- természetesen egyéni megbeszélésben örömmel segítünk, hogy miként segíthetünk gyermekiteknek a beilleszkedésben
  • az alkalom után bármilyen kérdés merül fel kérlek bátran keressétek a gyermekszolgálókat